Spørsmål og svar

Spørsmål og svar


Publisert

Vi får mange spørsmål vedrørende våre 2seter arrangement. Her noen typiske spørsmål og svar.

Hvordan melder jeg meg på? - Send en mail til info@starsonwater.com og meld deg på. Vi har ofte svært begrenset tid på de ulike arrangementene og oppfordrer folk til å melde seg på på forhånd.

Hvor mye koster det? 2500,-. Det inkluderer mva og alle får en T-skjorte som bevis på 100knopsmerket

Hvor lenge varer turen? - Vi kjører ofte 2 runder på en typisk rundbane. Dette tilsvarer ca 2 minutter. 

Hva bør jeg ha på meg? - Du kan ha på deg hva du vil, men vi oppfordrer dere til å ha på bukser/ shorts da det blir lettere å gå ombord. Høye heler er ikke å anbefale.

Jeg har et datter på 10 år, kan hun sitte på? - Vi har en høydegrense på minimum 140 cm. Dette for at man skal kunne se ut av rute og få en fin opplevelse.

Hvordan betaler man? - Vi har kortmaskin (Izettle) som tar de fleste kort.

Skulle så gjerne ha gitt dette bort i gave? - Ikke noe problem. Vi selger gavekort. Kontakt oss på info@starsonwater.com. Vedkommende som har gavekort må melde seg på det arrangementet som passer og gi beskjed om at det skal betales med gavekort.

Blir det filmet? - Vi har som regel et inboardkamera i båten. Imidlertid kan vi oppleve at kameraet blir tom for strøm eller andre tekniske problemer. Det er altså ingen garanti for at nettopp du er med på film, men vi prøver å få med alle.

Kan jeg få filmopptaket hvis det finnes? - Ja, dersom du er med på filmen skal vi få sendt deg filmen på mail. Redigeringsjobben er tidkrevende og det kan ikke forventes at dette er klart samme dag. Vi ber om forståelse for dette.

Utdrikningslag og andre lukkede arrangement
Litt avhengig av tidspunkt og sted så krever vi et minimum av 15 betalende passasjerer for å opprette et arrangement. Et arrangement krever tillatelse av havnemyndigheter, politi og kommune, samt sikringsbåt, kran og et antall crewmedlemmer. Ta gjerne kontakt med oss på info@starsonwater.com dersom dere er en gruppe som ønsker et event.

Vi gleder oss til å ta deg ombord!